lunes, 1 de octubre de 2012

El cani barroco


Vídeo de  pablo11basket

Para disfrute del cani barroco y de quien quiera, vamos a escuchar al tenor Stefano Ferrari haciendo honor a su apellido en este aria llena de vertiginosas agilidades que solventa de forma excelente. El aria en cuestión se titula Se ria procella y pertenece a la ópera Griselda, de Antonio Vivaldi.


Vídeo de gabohuaroc

6 comentarios:

maac dijo...

Casi me ahogo escuchándolo.

Titus dijo...

¿Al cani o a Ferrari?

José Luis dijo...

No estaría yo muy seguro de que el Cani fuera a disfrutar de un Ferrari tan poco tuneado. Igual te dice que no vale paná, como el Mozart ese.

Titus dijo...

Es que Mozart y Beethoven no son barrocos, por eso no valen pa na. Pero el Ferrari, si lo tuneamos, nos puede quedar tan barroco como una carroza de caballos del siglo XVII.

Eastriver dijo...

Déu meu, el Cani aquest. Te l'imagines escoltant Vivaldi? Obviament, jo tampoc. El que seria digne de ser enregistrat és veure el Cani amb el seu cotxe escoltant el Se ria procella, i cantant a sobre del Stefano Ferrari, que per cert té una veu particular, que crec que no m'acaba d'agradar... Jo, que sóc com el Cani de barroc, crec que m'agraden més en aquest repertori les veus femenines...

Salutacions, i cosa bona conèixer-te. T'he escrit en català perquè he interpretat que l'entenies. Salutacions cap a València!

Titus dijo...

Benvingut, Eastriver, un plaer també conèixer-te, acabe d'entrar a la teua web i, amb el teu permís, la incloc a la columna dels meus favorits.
Com veus, entenc i escric el català, encara que les entrades les faig en castellà, ja que les llig gent d'arreu d'Espanya. Poca, però dispersa.